Högtflygande plan(er?)

Idag tog vi med oss Antons faster och åkte ut till Säve depå. Där hade dom flyguppvisning med en massa flygplan den här helgen. Bland annat Spitfire, Jas 39 Gripen, Flygande Tunnan och många andra klassiker. Vi var där i god tid innan och kunde titta på stridsvagnar och alla plan när dom stod på marken innan uppvisningarna. Anton skötte sig exemplariskt (som alltid!) och tyckte det var så skönt att bli bytt på utomhus så han bajsade när blöjan var borttagen =)

D och R köpte arméns ärtsoppa till lunch medan jag stod i den milslånga kön till hamburgerståndet, men det var det väl värt. Missade tyvärr hunduppvisningen som dom hade på lunchuppehållet, hade varit kul.

D är inte hemma än dock, han hjälper R flytta till en andrahandslägenhet som hon får hyra i ett helt år så nu blir det nog ingen mer flytt än på ett tag. Hon hade inte så mycket köksattiraljer så hon fick några delar av D's gamla servis som han har ståendes i ett av köksskåpen. Synd att vi inte har hittat nyckeln till vårat vindsförråd för då kunde hon kanske lånat några av mina gamla saker däruppe. Får kanske bryta oss in snart =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0