Chillar i Kinna

Nu är julstressen äntligen slut! Vi åkte till Kinna på annandag jul för att en av D's morbröder kom på julmiddag. Vi kom precis när dom skulle börja så det var bara att sätta sig till bords med andra ord =). Det var nog en av dom längsta resorna vi gjort hittills och det kändes verkligen. 34 mil! Vi stannade bara en liten stund i Brålanda, Trollhättan och en liten bit nedanför Trollhättan. Det gick bra med Anton ända till Trollhättan, men sen var han tvungen att äta. Sen var det eländigt ett tag åsså somna han i Sollebrunn igen =)
Vi har fått så mycket fiina saker av alla. Bland annat en gåstol, en lära-gå-vagn och lite kläder och leksaker. Sen hämtade vi MASSOR med leksaker hos min mormor som precis har slutat vara dagmamma och ville bli av med massor med grejer.

Igår åkte vi till Rydals museum för att kolla på glasskulpturutställningen som står där. Den billigaste saken kostade 35tkr, så det var inte riktigt i våran prisklass. Men det var kul att titta på iallafall. Sen har dom utställning om det gamla spinneriet som var i byggnaden förr och även andra saker från den tiden. Mycket som man kände igen från mormors saker som hon har lite överallt i huset och uthusen =)

Idag gick vi ut på en låång promenad till utkiken på milspåret, utan D för han har blivit jätteförkyld. Det var lite kallt, men annars var det jättefint väder och det satt jättefint med lite julmust och bulle där uppe. När vi tittade närmare på bordet så stod det att det kom från Arvika =)

Vi får se vad vi hittar på imorrn när Anton's farmor och farfar jobbar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0