I'm swimming in the rain....

Babysim dags idag igen då. Vi tog det rätt så lugnt fram tills att vi skulle åka så vi gjorde oss i ordning vid halv två ungefär. Väl nere vid morsans bil, packat in allt i bilen, morsan krånglat sig över till förarsätet eftersom bilen bredvid hade ställt sig ungefär 1 cm från våran, så lät det "klick, klick,klick, klick" när hon försökte starta den. Morsan blev irriterad och stressad, jag ska väl inte sticka under stolen med att jag också blev en smula stressad. Vi skyndade bort till våran bil som stod borta på våran parkering, packade in allt och skulle starta bilen. Inte då. Fick gasa och hålla på en bra stund innan tändningen tog så att den kunde starta bilen. Gasade lite extra när jag körde sakta för att den inte skulle korka för oss. Väl på väg ner till stan började en konstig lampa lysa i instrumentbrädan. Morsan ryckte raskt upp instruktionsboken och sa att det betydde att det var fel på avgasreningen(!). Vi körde iallafall vidare för vi hade verkligen inte tid att stanna och kolla om det var allvarligt (typ om avgasröret höll på att lämna oss).
Vi babysimmade iallafall och David var lite sen, men han hann iallafall va där en kvart eller så. Mamma satt på kanten och lekte pressfotograf, blev en del bilder att lägga upp på bildsidan.
Väl hemma igen köpte vi ett nytt batteri och motorolja till bilen. Mamma ringde till pappa som guidade henne till hur man skulle göra för att byta batteriet. Sen packade hon in allt i bilen och åkte hem till Arvika igen efter att ha fått sig en stärkande kopp kaffe.
Allt blev ju bra till slut, men det var lite för mycket på en dag för att det skulle kännas lugnt :) Nu sover iallafall lillfisen efter en liten stunds ledsenhet. Imorrn ska vi nog ta det väääldigt lugnt och ta igen oss efter den här väldigt roliga men intensiva veckan.
Natti natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0