Slottsskogen

Vi tog beslutet att vi skulle åka till Slottsskogen till slut iallafall. Och det var nog rätt beslut. Lite mycket folk, men annars väldigt trevligt. Vi började med att äta thai-take away från en av restaurangerna runt Skanstorget mitt på en av gräsmattorna under tiden Anton sov. Han vaknade dock innan vi var färdiga och ville naturligtvis upp och kolla var han hade hamnat nånstans. Sen gick vi bort till djurgårdarna och sälarna. De tittade vi på under tiden de fick mat och det var jättekul.

Sen gick vi upp till älgarna och spanade in dom

Sen gick vi till djurgårdarna och spanade in både får, getter, hängbuksvin och kaniner. Några av killingarna var bara 2 dagar gamla, de uppe till höger i bilden. Så söööta!!!

Efteråt varvade vi ner på gräsmattan nere vid fågeldammarna. Anton varvade dock inte ner så mycket utan skulle hela tiden känna på gräset, jaga mammas kamera eller prova pappas solglasögon.


-Är du färdig nu lr? Jag har annat att spana på.


Ja, det var en riktigt skön dag faktiskt. Blev ett stopp på 4-gott när vi ändå var i närheten också. Sen köpte vi hem grillmat och gjorde pastasallad och tzatziki till det. Gott! Jag hämtade även upp paketet jag handlat på Ellos med duken till vårat bord som var riktigt häftig.

Ska nog se färdigt filmen Rocky Balboa, sen blir det kudden!


Kommentarer
Postat av: Hanna

åh va mysigt med slottskogen! ^^ vi måste dra ihop mammagruppen och bege oss dit... hade väl vart kul? :)



och vilken cooling i pappas brillor, hihi... ^^

2009-04-26 @ 09:23:01
URL: http://hannaofsweden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0