Regn, regn, regn

På fredan hade vi lite svårt att bestämma oss för vad vi skulle göra, men till slut fick vi tag på mormor. Så vi åkte dit ett par timmar på eftermiddan och fikade och tog med oss lite leksaker och böcker hem. Det blev ett lass denna gången också naturligtvis. Duplolego, Brio-tåg, några sittkuddar, böcker och lite uteleksaker. Några av dem fick stanna i Arvika tills vi flyttar till huset dock.
Fikandet bestod av Molusker och smörgås med te. Mumma! Molusker är nästan som en chokladdoppad chokladboll utan kokos och har bara siktats i trakterna kring Sunne och Torsby. Så här ser de ut, i princip:


När vi kom hem var det bara att vända i dörren och åka till Jonnie och hans nya hus. Jag ville ju se hur det såg ut på insidan denna gången. Jag tror att det kommer bli fint, men det är mycket jobb för att komma dit. Nästan hela övervåningen är oinredd och oisolerad. Men de rum som är färdiga är riktigt snygga faktiskt. Trodde inte det fanns så snygga tapeter på Rusta faktiskt. Vi åt iallafall tacos och Anton fick en present av morbror som han tyckte om. En egen mobil med fyra knappar och lampor och en liten snuttedocka. Precis en miniatyr av en som han fick när han föddes.
Sen åkte vi hem och stupade i säng. Jag och Anton iallafall, mamma och pappa fick besök och var uppe till halv fyra eller nått sånt.

Kommentarer
Postat av: Emma

Mmmm, det där ser ju hur gott ut som helst!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0