Husesyn

Idag blev vi bortbjudna till vårat nya hus. Det är ju så varmt och fint väder så vi bestämde oss för att gå dit med Anton i vagnen. När vi kom dit stod de ute och pratade med grannarna :) Både grannarna till vänster och höger är tydligen barnfamiljer så det gör nog inte så mycket om Anton för lite väsen :)

Vi skulle titta på vad som skulle lämnas kvar och inte. Det som vi kommer att behöva är ju definitivt något att klippa gräset med, för de hade lovat bort sin elklippare till sin dotter. Man kanske skulle försöka med en sån självgående robot? scared smileys Men de lämnar kvar skottkärra och lite andra verktyg. Även utemöblerna som ni ser på bilden. Sen lämnar de kvar alla garderober(!) och en hallmöbel i källaren. Och mangeln också, så nu får jag lära mig hur man sköter en sån happy smileysDet ska bli så skönt att få en egen tvättstuga så man slipper trängas inne på toaletten med allt som ska hängtorka.
På vägen hem stannade vi till lite på allmänningen som har en lekplats också så att anton skulle få lite lunch i form av laxpasta med broccoli. Tror det har blivit en av hans absoluta favoriter. Det är aldrig stopp när det gäller den maträtten.
Det låg såna "näsor" i gräset också och naturligtvis var vi tvungna att prova dom!

-Jag är en noshörning!

Senare under eftermiddan var vi bara tvungna att leka lite i "kojan" också.


Sen tar vi oss nog en sväng till affären för det är slut på lite allt möjligt här... synd att den där prenumerationstjänsten inte kom igång innan sommaren. Det hade varit kul att testa lite faktiskt.

Kommentarer
Postat av: Hanna

va snällt av dom att lämna kvar massa saker! =)



och vilken söt lite noshörning, hihi...



kram kram

2009-06-27 @ 19:53:07
URL: http://hannaofsweden.se
Postat av: morsan

Äntligen kväll och lite svalare än "100 gr" varmt så att man kan sitta lite vid datorn.Va bra att dom lämnar så många grejer synd med gräsklipparen men ni kanske inte behöver nån i år.Du är allt tuff du med din nya frisyr så kort vågar jag inte klippa mej men du passar i den och skönt nu på sommaren.

2009-06-29 @ 01:21:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0