Smidigt

De senaste dagarna har det gått jättesmidigt att lämna Anton på dagis. Idag fick jag till och med hålla i honom för att han inte skulle springa in med skorna på. Då känner man sig inte riktigt behövd längre :( Fast det är ju bra att det inte är en massa gråt och skrik som det var i början, för det var verkligen jobbigt.
När han sprang in så hittade han sin kompis A och då kom de hand i hand nerför korridoren mot mig. Såååå sött! Nästan så man fällde en liten tår :)

Nä, nu ska jag börja jobba. Ha det gott alla!

Blingo again!

Tänkte ta och slå ett slag för Blingo igen! De har superfina kläder och de jag tycker allra mest om är de klädera i Blingo-lime kollektionen, men sen kommer wild street-kollektionen tätt därefter. Kika in och se vilka favoriter du har! Blingo har även en tävling för alla deras facebookfans där man kan vinna 1000 kr att handla för hos dem.


Vårsol!

Vågar man sig på att säga att våren är här på riktigt nu tro? Idag skiner iallafall solen och det är varmt och skönt. Synd att  man måste sitta inne och jobba nästan ända tills den har gått ner igen... Men jag klagar inte, jag har ju iallafall ett jobb, än! Vågar inte säga att jag sitter säkert, men det är många som anställts efter mig.

Var hos tandläkaren imorse och jag fick massor med beröm. Trots att jag nästan bara borstar tänderna en gång om dagen, inte använder varken tandtråd eller flourskölj särskilt ofta och äter godis i liiite större mängder än vad som är hälsosamt. Hade knappt någon plack och ingen tandsten. Ett liiitet begynnande hål hade jag också, men det var inte ens ett hål så hon räknade inte det. Dock ska jag börja bli bättre på att använda tandtråd och ta med mig en tandborste till jobbet i fortsättningen.



Veckorna går och går

Nu är det söndag igen. Helgen (och veckan) har som vanligt gått sjukt snabbt.
Kom hem i tisdags efter att ha varit i Arvika hela helgen + lite till. Jättekul var det! Var med på morsans Tupperware-party, där jag shoppade finfina tillbringare för kampanjpris + en fotmätare för barn. Sen fick jag ju med mig grejerna jag handlade förra gången, en ostkupa och 4 pytteburkar att ha allehanda kryddor/såser eller dylikt i. Anton blev riktigt förtjust i dem, så jag har fått gömma dem så att de inte försvinner i högen med leksaker i vardagsrummet!

Har denna veckan varit på vårt första kvartsamtal med en av dagispersonalen. Det gick jättebra och vi känner att vi är väldigt nöjda med förskolan. Det är ju som sagt lite långt att åka åt fel håll. Det hade onekligen varit lite enklare om vi fått dagiset närmast oss, men de har en minsta ålder på 2 år..

Igår när jag var och handlade på Maxi hittade jag en sååå snygg softshell-jacka till Anton. Men eftersom kameran inte är laddad så kan jag inte ta en bild av den. Den ramlade snällt ner i varukorgen iallafall. Den liknar detta tyget, fast bredare ränder:

Bilden är lånad från Mjuka Tyger

Idag hade vi "främmat" från Kinna här eftersom de skulle på TUR-mässan. Så vi lagade lite Quiche Lorraine och Tacopaj. Sen fikade vi med den goda chokladkakan med smörkräm i mitten. Mums! (Det blev faktiskt lite över som vi kan fika med en annan dag också :=)) Anton fick en liten klädhög av farmor, som tacksamt togs emot :) Kläderna kan han nog inte använda förrän till sommaren eller hösten iofs, men det är alltid välkommet med oväntade kläder.

Tror det är min tur och natta Anton idag så det är väl bara att stövla ner och ta över matandet och tandborstningen antar jag.
Sen blir det nog till att slappa en stund innan läggdags.

Tävlar om finfina skor!

Tävla hos stilettklackarochbarnvagn om 

4 par skor från Vincent Shoe Store

 

 


Damzel in distress!

-7f6938c17940e55a0da2a561fa38f80.png

 

Idag tog det 7,5 timme upp till arvika. Behållningen blev fungerande bil och en teddybjörn från snälla poliserna i kungälv.  Berättar mer imorgon för nu är jag riktigt trött!

 


Trots uppåt väggarna...

Visste inte att det skulle komma en trotsperiod redan nu vid 21 månaders ålder. Den är INTE rolig. ALLT är "My way or the highway" när det gäller Anton för tillfället. Hur gör man för att få honom att förstå att man måste borsta tänderna? Eller att pappa inte kan bära på honom under tiden han lagar mat, utan att det måste gå bra med mamma då? Eller att man måste ta på sig kläder för att få gå ut?
Mellan varven är han världens goaste kille och ska kramas och sitta i knä och mysa. Det är därför man försöker hålla humöret uppe när det är som jobbigast.

Ringde på en annons om en sulky igår och åkte dit till den avtalade tiden. När man kommer dit så säger hon som öppnar att det var nån annan som hade köpt den precis innan jag kom dit... Det är ju så jävla kul att åka en mil dit och en mil tillbaka helt i onödan sådär....Nu är det bara att kolla vidare och se om det dyker upp någon ny framöver istället.

Nu ser jag fram emot helgen när jag ska åka upp till Arvika. Det ska bli så skönt för jag har inte sett mamma sen i slutet av januari och pappa och brorsan var det ännu längre sen. Längtar redan! Har inte bestämt om jag åker imorrn eftermiddag eller på lördag morgon än dock. Beror på hur mycket jag hinner packa ikväll antar jag.

"It's a beautiful day"


Blingo!

Tänkte göra lite reklam för Blingo som är ett företag som säljer jäättefina barnkläder! Speciellt tycker jag om deras Blingolime-kollektion och Rockabilly-klänningarna.

 

(Bilden är på Blingolime-kollektionen på Blingo's hemsida!)

 

Blingo har även en Facebook-grupp med samma namn. Kika in och få fina erbjudanden!


Ajaj...

Kom precis tillbaka från VC där jag fick bränna bort lite ytliga blodkärl i snoken... Det gjorde så satans ont så jag kunde inte ligga still på britsen när han brände bort dem! Nu hoppas jag bara att jag slipper blöda näsblod efter detta. Man kunde dock bara göra halva näsan i taget, så jag ska tillbaka i början av april och bränna i andra borren också... ser inte riktigt fram emot detta. Dags för lunch på detta bygget nu...undrar om man ska ta och köpa lite indiskt eller om man ska gå till Nisses iallafall.

Tävlar om fina tyger hos Materielltjej!

Nu ska vi se om man kan ha lite tur i en bloggtävling då. Denna gången tävlar jag om fina tyger som jag kan sy fina grejer av.


Om du själv vill delta i tävlingen kan du göra det HÄR.


Nya skor!

(Pausbloggar under tiden mjukvarorna arbetar för fullt)
Idag får jag mina skor som jag har beställt från Sneakers n´Stuff! Det blev dessa.
(Det funkade tyvärr inte att infoga bild just nu så klicka bara på länken ovan så kommer man till skorna)

Blödde näsblod idag igen, så nu ska jag beställa tid till VC och kolla upp detta! För det börjar bli liite jobbigt nu. Så då får vi se vad domen blir.

Back to work!

Onsdagsfisk!

Idag bestämde vi oss för att laga fisk till middag! Det blev panerad makrillfile, pressad potatis och morötter. MYCKET mumsigt! Det är väl inte direkt den billigaste fisken, men den är så sjukt god så det finns inte. Anton var
inte alls imponerad, men det gick att peta i honom om det kom med en rejäl portion mos till och utan panering. Efter han hade gått och lagt sig gjorde jag och D varsin semla som vi mumsade i oss ganska snabbt. Jag vet inte, men smaksätts grädden på nått sätt när man köper dem i butik? Jag tyckte inte att det var lika god grädde som när man köper....
Inget under av skönhet, men vem bryr sig när det smakar som det ska :)
Jag mår bättre idag iallafall. Inte fullt lika trött och tålamodet höll i sig, om än krampaktigt :) '
Till helgen ska jag nog försöka ta tag i att rensa i hörnskåpen i köket. Känns som att det är väldigt mycket grejer där som man definitivt inte har koll på, eller använder så mycket som man borde.. Har funderat på att shoppa en Ergo-dammsugare också. De verkar så sjukt smidiga att ha ståendes i ett hörn i köket och som man bara kan dra fram när man behöver. Men jag får se om jag kan övertala Skeptiske Sören här bredvid mig om den saken.
Nu ska jag gå och sova läsa lite bok. Imorrn är det jobb igen och då måste man vara alert!
Godnatt!

 


Längtar redan!

Sitter och varvar ner här med lite minröj och spelar P!nk på myspace-spelaren. Fan, vad bra hon är! Längtar redan, men det är flera månader kvar till den 23 juli.....

Just nu är jag inne i en lite låg period. Allt är jobbigt och jag är trött nästan hela tiden. Jag har verkligen INGET tålamod alls och jag blir ledsen för allt känns det som. Ska försöka träna lite, kanske blir bättre då. En bieffekt av att man mår piss är ju att man får sånt sjukt shoppingsug och ger efter för det....Det hjälper ju inte riktigt att man har fått sin första HELA lön på två år denna månaden heller. Hann inte riktigt vila denna helgen heller eftersom det var sista helgen med OS. Sen gick nästan hela lördagen åt till städning och att handla mat för på söndagen kom D's föräldrar hit och byggde in elcentralen i ett skåp. Mycket fint blev det, men energin bara försvinner till slut och då är man lika trött när veckan börjar igen som innan helgen...

Nu måste jag lägga mig och ladda batterierna. Hoppas morgondagen är bättre än idag, det skulle verkligen behövas.


Dove Visible Care - "Buzz"

Goddagens denna ljuva soliga förmiddag!
Som ganska nybliven Buzzador tänkte "Buzza" lite för en ny produkt som jag har fått testa under den senaste veckan. Den heter som rubriken, Dove Visible Care. Som alla Dove-produkter jag har stött på löddrar den jättemycket och huden känns mycket mjuk och len efter duschen. Om det är nån som är intresserad att testa så har jag fortfarande några provflaskor kvar av den. Hör av er så kanske ni får en liten flaska att testa. Rekommenderas!
Så här ser den ut:


PluddeVutt-tävling

Nu provar jag lyckan med att delta i denna tävlingen:

Jag tävlar hos stilettklackarochbarnvagn om

ett presentkort värt 300kr från MinPluddeVutt


RSS 2.0