Vampyrer och ungdomsserier

Idag har jag tagit mig tid och plöjt mig igenom ett par avsnitt av One tree hill och Moonlight. Börjar ju ta slut på avsnitt i OTH så jag har börjat leta efter andra intressanta serier och eftersom jag är lite fascinerad av vampyrer som väsen så hittade jag Moonlight. Har sett tre avsnitt hittills och tycker det verkar mycket lovande. En vampyr med samvete jobbar som privatdeckare och jagar onda vampyrer och övriga brottslingar.

Åh vad trött jag är nu

Ja, nu är jag verkligen jättetrött. Blir nog en tidig kväll för mig idag. Det tar extremt mycket på krafterna att gå på intervju sådär. Sen måste jag ju lägga mig tidigare om jag ska läsa lite i min underbara bok som jag läser, "Flyga Drake". Den är dramatisk och spännande och har många oväntade vändningar tycker jag iallafall. Om nu bara den lille marodören kunde få för sig att sova nån gång! Idag vägrar han verkligen att somna tidigare än elva verkar det som. Jätteledsen är han , stackars liten.

Intervjun

Ja, nu har jag varit på intervju då. JAg vet inte riktigt om jag gjorde bra ifrån mig, men jag var inte så nervös som förra gången. KAnske för att det inte är drömjobbet direkt, men att det ändå är ett jobb som man skulle kunna tänka sig. Mycket administrativt arbete med fakturering och orderhantering. Inget tekniskt över huvudtaget. Vi får väl se helt enkelt. Han såg positiv ut, men man vet ju aldrig med sånt där. Det är ju alltid lite jobbigt för dom att jag vill va ledig tre dagar i veckan minst fram till sommaren. Jag får svar senare i veckan i allafall.
Nu blir det middag!

Nu verkar det bra igen..

Natten var väl sådär. Anton skrek ett par gånger, kanske 2-3 gånger mer än normalt, men han somnade lika snabbt igen. Han ville dock ha mat vid de vanliga tiderna så det var bara att pallra sig upp då.... Men nu verkar han ganska glad iallafall. SItter och leker med sina nuvarande favoritleksaker, genomskinlig hårdplast och en liten boll. Kanske är tänder på gång, får ta mig en kik under dagen. Nu är det dags för frukost!

Plutten har feber...

Anton har fått feber, hade 38,5 när vi mätte. Så han fick alvedon och däckade lite efter nio idag. Hoppas att det går över snabbt och att han sover hela natten för annars blir det nog en rolig intervju imorrn =) Hade tänkt ge honom lite alvedon nu också, men han somnade igen innan jag hann hämta det och man väcker inte den björn som sover.....
Ja, det ska verkligen bli intressant det här. Har ju inte sökt jobbet själv så det är lite svårt att komma på varför dom ska anställa mig =) Äh, jag hoppas att det går bra för jag är inte alls sugen på att gå tillbaka till produktionen faktiskt. Alldeles för fysiskt jobbigt för min kropp. Sen är det ju inte många man umgås med som jobbar kvar i produktionen längre. De flesta har ju redan tagit steget upp i huset.

Nu ska vi kolla lite på The BIg Bang Theory, äta popcorn och dricka te. Sen blir det nattinatti.

Shoppinglördag igen =)

Vi kände att det var dags för Anton att få en ny bilstol idag. Stora killen! Vi hade sett att de sålde ut förra årets modeller på Backaplan med 30-40 procent rabatt så det passade ju alldeles utmärkt. Vi hade redan spanat in en Acta Graco Cosmic XTP eller Comfort på NTF när vi var där och provmonterade igår. Så det blev en svart XTP för under 2000 kr. Ungefär som den på bilden, men den på bilden är en Cosmic comfort.


Sen åkte vi till IKEA och kollade om dom fått in lampskärmen till uplighten än, men det hade dom inte...... Det blev en kattunnel och ett kuddfodral till till soffan istället. Kattunneln blev genast undersökt och godkänd =)




Badtime

Idag ska vi babysimma igen. Ska bli roligt. Fast vet inte om D kan följa med eftersom ingen kan ta supporten idag om han går. Har tänkt åka och prova ut en bilstol idag också. Babyskyddet börjar bli lite litet för unge herrn och det är nog bra att fixa det innan vi åker upp till begravningen nästa vecka. Nu vill han ha lite underhållning här så jag får skriva mer senare. Hittade förresten en väldigt skön låt idag: http://se.youtube.com/watch?v=d1x52Wr0bWg&feature=related

Lite trött

Vet inte riktigt varför, men vissa dagar är jag bara såå trött. Kakan blev hyfsat god igår iallafall. Hade nog lite för bråttom att kleta på smörkrämen för den smälte och blandade sig helt med kakan. Man kände bara lite av smaken. Får nog vänta till den har kallnat lite nästa gång. Ja, idag är det ju torsdag och vi har inget jätteviktigt inplanerat egentligen. Får se vad jag hittar på. Tar intervjuförberedelserna lite då och då så att jag inte tröttnar. Sen måste jag nog tvätta en maskin till..... Vet hur det känns nu när det ALDRIG tar slut i tvättkorgen.... Hmm, sätta upp gardinerna i köksfönstret och byta ut de fula vita stängerna i fönstret mot balkongen kanske kan va ett lagom stort projekt för dagen.
Nä, frukost var det.
Ha det gott!

Intervju!

Precis som alla andra gånger personer från jobbet har ringt så lyckades dom ringa den enda dagen jag har nått planerat på heeela veckan. Idag var det HR som ringde och ville intervjua mig för ett jobb som jag inte har sökt !?! Orderadministratör, vilket inte är riktigt åt det hållet jag har tänkt mig, men jag ska dit på måndag och höra vad dom har tänkt sig och se vart det leder iallafall. Det är inte varje dag man blir headhuntad så där så man får ju passa på och träna intervjuer iallafall. Nu ska jag bara komma på om/varför jag skulle vilja ha jobbet och varför jag skulle passa för det. Sen är det ju en möjlighet för D att prova på föräldraledigheten lite =) Mer info kommer när jag vet hur det blir.

Nu kan vi gå på bio igen

Barnvagnsbion har börjat för säsongen nu! Nu på våren går den på onsdagar vid halv elva, vilket betyder att man måste gå upp vid halv åtta släpa sig upp i ottan för att göra sig i ordning =) Dagens film var Yes Man med Jim Carrey, som lägligt nog var på Oprah show igår och pratade om filmen och sitt riktiga liv. Den var väl ganska bra. Lite som dramakomedier blir med honom. Lite flamsiga men ändå ganska roliga. Följer ni länken ovan så får ni en recension av den. Den här gången fick vi inga gratisgrejer när vi kom dit, vilket kanske var bra eftersom jag redan har 4 gröna plastskedar nu =) Anton tyckte det var jätteintressant första halvan av filmen. Han satt på filten framför mig och lekte med en kub och nycklarna. Sen busade vi en del med Sara som hade tagit med sin mamma Lena för att testa på barnvagnsbion. Efteråt åkte vi hem och åt lunch och nu ligger han och vilar/sover inne i sin säng.


Mycket koncentrerad Anton kollar på stooooor tv!

Hmm, man kanske skulle baka chokladsockerkaka med smörkräm i? Det som är så gott.

IQ-test

Gjorde Illustrerad Vetenskaps IQ-test nyss och fick 126 poäng på det! Tycker det är hur kul som helst med såna tester. Testa gärna själva och se hur det går.

Snabbvisit

Idag åkte vi på snabbvisit till Kinna. Väl där åt vi varmrökt lax och pressad potatis. Det var väl rätt ok faktiskt. Sen slappade vi och fick lite "nya" sängkläder som Antons farmor hade hittat på Erikshjälpen. Bruna mönster med lite sjuttiotalskänsla, tror det kan passa rätt bra faktiskt. Om jag hittar de beiga långa gardinerna jag hade nöär jag bodde i Bergsjön går det nog lite i stil i sovrummet sen =) Får se när jag/vi orkar byta kuddöverdraget till soffan på IKEA dock. Tror det blir bättre med tre bruna kuddar istället.

Nu ska jag däcka i soffan och kanske kolla på nån film.

Antons första namnsdag!

Idag har Anton sin första namnsdag. Han tackar så mycket för alla fina gratulationer han har fått. Vi firade genom att åka till J och J å fika och hjälpa dem flytta in sin nya soffa. De har ju även en hund, någon blandras med flatcoat och nått mer, som heter Lucky. Han har sååå mycket energi =) Ett riktigt krutpaket. Det är kul i början men sen blir det gärna lite mycket när han ska fram och hälsa hela tiden =) Anton firade med att spy ett par gånger under tiden vi var där. Vi får väl se hur det blir imorrn när vi åker en liten sväng till Kinna om det är bättre då.
Blir nog en tidig kväll för fröken Björkström idag =)

Som ny!

Nu har jag lagt på sofföverdraget jag köpte från ett postorderföretag nära dig. Så här blev resultatet:


Måste säga att jag är ganska nöjd med resultatet. Det går ju alltid att fixa till tyget lite bättre men jag tror det blir bra såhär faktiskt. Fast kuddarna kanske skulle behöva en uppfräschning =)

Bada!

Idag börjar babysimmet igen efter jul! Det ska bli roligt att börja igen och se vad vi ska göra den här omgången. Anton är ju inte helt lycklig över att dyka så vi får se hur vi gör med den saken i fortsättningen.
Sen är det nog faktiskt dags att ta ner julpyntet den här helgen =) Har inte riktigt orkat och att farfar dog i helgen hjälpte inte direkt till.
Nu måste jag ta Anton igen, för han dunsade igolvet med ansiktet före, igen =) Inte lätt att vara liten och hålla reda på allt när man sitter upp.

Ha en trevlig dag!

Snart framåt?

Det syns verkligen hur Anton försöker ta sig framåt nu =) Han ligger på mage på golvet och koncentrerar sig så mycket att han nästan håller andan när han ser nått framför sig som han vill nå. Han tar tag i saker med båda händerna och drar dom fram och tillbaka framför sig när han har fått tag på nått. Speciellt stolar och pallar. Nu försöker han dra ner sin kofta från min stol och lyckas antagligen snart =) Nu ligger kardborrebandet på stolsdynan risigt till.

Godnatt!

Tandläkarn

Var och hälsade på fru Tandläkare igår för en rutinkontroll. "Och som vanligt ser allt jättebra ut" fick jag höra. En del tandsten och irriterat tandkött på en del ställen, men inga hål eller annat hemskt. Munnen känns alltid så ren efter att man varit där, nästan som en spabehandling för munnen =)
Nu dröjer det väl minst ett och ett halvt år tills nästa gång antar jag.
Så tog jag ett varv inne på Rymtorget centrum och det var definitivt sig likt. Även om det är ganska nytt så känns det väldigt deprimerande att gå där. Inget folk och affärerna känns väldigt B. Nej, det blir nog inga spontanvisiter dit iallafall =)

Nu blir det frukost, ha en bra dag!

Sov gott farfar

I morse ringde pappa till mig och berättade att farfar hade gått bort under natten. Han hade haft det lite jobbigt de senaste månaderna med förstorat hjärta och mycket vätska i kroppen så jag tror att det blir bra såhär. Du har levt ett långt och rikt liv och vi kommer sakna dig oerhört mycket. Orkar inte skriva så mycket mer just nu, men jag kommer alltid att bära med mig dig i mitt hjärta.



Kram farfar.

Nya stövlar!

Idag kände jag för att shoppa lite. Tänkte ändå handla lite till tacos så jag tog mig en tur till Allum och kollade lite i affärerna och på deras rea. Gick in på Scorett vid Paprika och såg att de hade 50 procent på stövlarna på bordet och på några på väggen. Provade ett par stycken, men kände att de inte passade alls. Sen såg jag ett par på bordet med halva priset och provade både storlek 38 och 39 innan jag till slut kom i storlek 40! Jaja, det var säkert bara på grund av att jag måste ha mina helfotsinlägg i dom. När jag fått ner fötterna i dom så var dom alldeles underbara. Gick och bad om vänsterskon också och då visade det sig att dom hade ett nytt par kvar av dom fortfarande. Trodde ALDRIG att jag skulle hitta ett par stövlar som passade mig faktiskt. Dom är ett par svarta glansiga stövlar av märket Ffuzzies.



Jag går på rosa moln över att jag äntligen hittat ett par stövlar =) Nu ska jag "bara" komponera ihop en outfit som passar till dom också =)

Dummerjöns

Här är det nån som filmade teateruppvisningen de gjorde på MyDog2009:
http://www.youtube.com/watch?v=5nxNpy5Sc4o

Det är bara ungefär halva, men den är ganska rolig ändå. Hade varit kul om nån hade filmat hela, eller var nu den proffessionella filmen hamnade.


Wow eller vov?

Idag hittade vi på att vi skulle gå på MyDog på mässan. Anton förberedde sig väl och valde kläderna noga:


Ett blivande modelejon? Det har han inte fått från mig iallafall =)

Hade tänkt gå upp tidigt och vart där nio, men det blev inte riktigt så =)  Vi var där vid halv elva i stället, precis när njuffarna skulle ha börjat. Det gjorde dom inte förrän tidigast vid elva för rasen innan hade blivit lite försenade. Det var jättefina hundar och jag spanade in massor med leonbergers =) Tycker egentligen att hanarna är vackrast, men de blir ju alldeles hiskeligt stora jämfört med honorna. Tollare är också en väldigt fin hund, men jag tror det är en alldeles för intensiv hund för oss. Anton har varit jättesnäll hela dagen. Han somnade innan lunch och vaknade under "sagostunden". En teateruppvisning med hundar som var jätterolig att titta på. Sen var även försvaret och räddningstjänsten där med sina hundar och visade lite vad dom sysslar med.



Detta är en leonberger, visst är dom gudomligt fina? <3

Det blev inte fler bilder för jag glömde ta och det var mycket roligare att kolla än att fota på uppvisningarna.

fasta nypor

Anton har nu tränat någon vecka på pincettgreppet. Det ser så roligt ut när han gör det för han ser ut som en fin dam när han tar tag i saker ibland =)

Annars gör vi inte så mycket idag. Tänkte tvätta upp alla julklappskläder Anton fick och kanske ta mig en tur ut i det fina och kalla vädret. Imorrn funderar vi på att våldgästa MyDog- utställningen på Svenska mässan. Då är det nämligen leonberger och newfoundland som ställs ut. Plus att det är  sista dan så då utses även BIS, vilket kan va intressant. Sen hade de lite uppvisningar av arbetshundar också under dagen.

Host host...

Nu har jag hostat i snart en vecka och det känns inte som att det kommer ge med sig det minsta.... Det liksom kliar till längst uppe i halsen precis innan man behöver hosta och hostan är för det mesta ganska torr så nu börjar det göra lite ont i bröstet när jag hostar. Hoppas det ger med sig snart annars får jag väl kolla upp det....

Grattis morsan!

Grattis på födelsedagen mamma! Hoppas ni har det skönt och åker mycket skidor! Anton ääälskar gåstolen!!

I want candy....

Det är så sant som det är sagt. Jag är jättegodissugen, men vet inte om jag orkar pälsa på mig och släpa mig till affären nu.... En möjlighet är väl att göra eget, men jag är ju lite krasslig så det kanske är en dum idé. Mitt i-landsproblem. Om det hade funnits hemkörning av godis hade jag gladeligen använt den tjänsten nu..Eller varför inte Hemgodis istället för Hemglass? Kanske är nått för en arbetslös entreprenör att ta tag i?

Home at last!

Nu är vi äntligen hemma igen. Jag har inte varit hemma sen söndagen innan jul och det känns verkligen. Idag har jag vilat hela dan och bara tvättat ett par tvättmaskiner. Sen gick vi ut en sväng i den fina, men väldigt kalla vädret. Det var nästan 10 minus här idag. Det blev lite fina kort på kuppen också. Vi har satt ihop gåstolen också, men den är liiite för hög än tror jag. Anton står på tå nästan för att nå ner till golvet på den lägsta nivån. Men den snurrande björnen var mycket intressant. Bilderna kommer nog upp på albumet under kvällen för jag hittar inte min sladd nu. Nu ska jag nog ta och göra lite chokladbollar eller risbräck för jag är grymt godissugen.
Trevlig helg på er!

RSS 2.0