Ryggläge

Hej alla sjuka och friska!
Just nu känner jag mig inte så kaxig när det gäller sjukdomar. Har hela kvällen igår och under natten varit uppe med min stackars mage på toaletten. Just nu känns det hyfsat, men då har jag inte provat att äta nått än heller... Så jag stannar hemma idag och kollar på OS-repriser och Vampire Diaries (min nya drog). Hoppas verkligen att det kommer många avsnitt i den serien. Jag missade ju då också hur det gick för Kalla och Haag i lagsprinten igår eftersom jag gick och la mig vad halv tio. Det måste jag ju kolla upp nu! ..... Silver!! Gött mos, verkligen! Detta OS-et tycker jag vi ska va nöjda med så här långt. Vilka kan ta medaljer fortfarande då? Hockeykillarna (och tjejerna?), skidskyttarna, curling, alpina laget och längdskidlaget. Detta är ju mycket lovande måste jag säga!

Nu ska jag stappla ner till köket och försöka få i mig lite yoghurt och smörgås och kolla OS-repriser.

Gröna Dagar!

När man först hörde att Green Day skull komma till Ullevi så fick man ta sig en funderare om man skulle gå eller inte. Vi bestämde oss för att gå denna gången med :) Det kommer bli så kul. Det är ju en hel del låtar man kan sjunga med i skulle man lugnt kunna påstå. Måste börja lyssna in mig på nya skivan också käner jag. Har inte riktigt haft tid.
Åhh det kommer bli så kul!

5 juni slår Ullevi upp portarna till Green Day!

Frågan är nu om det kommer ytterligare band till Ullevi... Pink och Green Day spelar båda i juni, så det lutar väl åt att det kommer nått mer till slutet av sommaren.

Under denna konsert behöver vi dock barnvakt, så jag hoppas mamma och pappa kommer ner och firar Anton samma helg så är det löst


Sover gott i natt

Det gick vägen för Ferry :) Nu måste jag gå och lägga mig, men det är med en skön känsla i magen. Kommer nog sova rätt gott också.

Annars går allt bättre och bättre med Anton på dagis. IDag när jag hämtade honom var han jätteglad och det hade inte varit några problem alls sa de. Det värmer mitt lilla hjärta mycket :)
Det har snöat idag och det är kul att se hur mycket Anton tycker om att va ute och busa i snön :) Vi är alltid ute en stund efter att vi hämtat honom från dagis. Lite för att man själv inte har varit ute så mycket. Dessutom behövde vi skotta och det är lättare att roa honom utomhus.

God natt och sov gott allihopa!  (Hade gärna sett på curling-damerna, men man måste ju upp och jobba som en god medborgare :))

Nu är det spännande!

Sitter och håller tummarna för att Ferry ska skjuta fullt i sista skyttet så att det kanske blir ett guld idag med!


VAB för skitsaker

Hejhej!
Idag ringde de från förskolan på förmiddan och sa att det var bäst att komma och hämta Anton för han var inte bra i magen. Han var ju likadan igår men då trodde vi att det berodde på currygrytan. Idag var det dock likadant. Han är dock pigg som en "murt" än så länge och springer omkring och hittar på bus för mig. Karenstiden på vårat dagis är 48 timmar från sista symptom, så vi får stanna hemma resten av veckan. Dock har jag tänkt jobba på fredag (om jag själv inte har smittats av nått.) för då är det fredagsfika och det vill man verkligen inte missa! Vi får väl förhandla lite här hemma kanske :)
Annars är allt ganska bra. Vi har hittat på att måla i källaren för jag TÅL inte den gula färgen. Vi har bara målat en liten bit än så länge, men oj vad stor skillnad det blir. Vi tänkte ha grått på en vägg och i trappen upp och sen resten vitt. Inget mer bestämt, men vi har iallafall diskuterat att göra en fast garderob på norra väggen och ta bort garderoberna mot pannrummet och istället göra en bänk med skåp under och hyllor över. Men vi får se, det kan ändra sig mycket innan vi är klara känner jag :)

Nu ska jag passa på att slappa lite innan Anton vaknar om en halvtimme.
Hade tänkt bjuda hem några kompisar till helgen, men nu när vi måste vara hemma från dagis är det nog en dålig ide innan man vet vad resultatet blir av den dåliga maggen.

Kram <3

Fredagsfika

Första veckan med 100 % arbetstid är "äntligen" slut :) Det är ju så stor skillnad att gå från 60 till 100 %, så nu sitter jag bara i soffan och slökollar på "På spåret". Det var även dags att bjuda på fredagsfika för första gången på min avdelning, så det var bara att sätta igång och baka i går kväll. Det blev denna smarriga Morotskaka från Arla. Sen bakade jag även en kladdkaka för jag visste inte om det skulle räcka för det är ju en hel del folk som kommer. Av tre kakor så blev det ca 1/3 kladdkaka och en 1/6 morotskaka kvar så jag tror att jag beräknade det ganska bra. Dessutom fick jag massor med beröm för den goda kakan och även en förfrågan om receptet :) Jag hade dock inte i någon saffran, men det passade förträffligt bra med kokos istället för ströbröd.

Nu ska jag fortsätta njuta av kladdkakan och På Spåret-ordvitsarna. Ha det gott!

RSS 2.0