Ett dygn i Falkenberg

På fredagskvällen packade vi in oss i bilen och drog till Falkenberg och R. Vi bodde i husvagn på Hansagårds camping och hittade på en massa saker.
På kvällen blev det lite grillning med grillspett från "tysken". En gårdsförsäljare som föder upp egna grisar och säljer köttet från dem i olika former. Inga tillsatser här inte! Till det hade vi dadlar med bacon, grillspett, tatsiki och chips. Mumsigt värre! Anton var tvungen att smaka lite också naturligtvis.


Efter maten gick vi ut och spatserade på stranden för att få honom att sova. Så här trött var han:

Han somnade dock efter en lite längre promenad. När han gjort det spelade vi Alfapet och då vann E.

På lördan bestämde vi oss för att cykla bort till Skrea och spela minigolf, riktig mini-golf då. Inte bangolf som man är van vid. Det var hur kul som helst och väldigt jämnt i poängställningen ända fram till sista hålet som var ett "har du tur så vinner du" - hål. Lite tråkigt. Denna gången vann D. Stället vi var på hette Golfströmmen.


Sen bar det iväg in till stan för att käka lunch. Det blev underbara pizzor på En Till Pizzeria och Anton fick även smaka lite pizzasallad som han tyckte va lite sur kanske :)


Innan vi åkte hem tillbaka till husvagnen satte vi oss i parken vid Ätran, där vi också träffade min kusins pappa och hans sambo. Lite oväntat :)


Senare på kvällen åkte vi hem igen till katterna och Göteborg. Tack kära M för att du matade katterna åt oss. Ska inte glömmas!

Nu ska städas och tvättas här!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0