Ibland blir man bara trött....

Som idag t ex. Visst, det är varmt så varken jag eller Anton tycker att det är speciellt härligt med sommar längre... men ibland blir man så arg att man måste slå på en kudde eller skrika rakt ut....
Vi har badat och hämtat min nya symaskin på Ica, lekt ute på gräsmattan ( i skuggan naturligtvis ) och vikt tvätt. När jag vek tvätt fick han för sig att allt han fick tag på skulle slängas bakom sänggaveln så att det ramlade ner bakom sängen, däribland min noppborttagare som jag köpte i Ullared senast det begav sig. Min underbara noppbortagare som gör kläderna som nya igen. När jag äntligen fiskat fram den och provade den så visst funkade den, men den låter som ett jävla tröskverk och tar inte alla nopporna längre, bara de största. Sen fick han för sig att kasta ner ficklampan. Den ligger fortfarande där och lyser.... Sen gick han ner från sängen, bort till fönstret och fick tag på klotklampan jag har där och bankade den rakt i marmorfönsterbrädet så att det blev två stoooora sprickor i den. 90 spänn åt skogen....för vem vill ha en sprucken lampa i fönstret?
Så idag blir det nog inte så mycket mer gjort i denna värmen, för varmare blir det nu när solen börjar ligga på från väster.

Mycket gnäll och lite verkstad kanske ni tänker, men det skiter jag i. SKa nog bara försöka "överleva" tills D kommer hem om tre timmar och kolla på "The Big Bang Theory"-repriserna på femman.
Have a nice day!

Kaxig som få, söt som socker scuba diving in Thailand

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0