Depeche mode!

Igår var det dags för årets första konsert. Det var Depeche Mode på Scandinavium. Mamma kom ner igår eftermiddag med tåg och då köpte vi pizza för att ladda upp. Gott är det minsann! Vid åtta åkte vi in till stan och vi hittade till slut en parkeringsplats innan vi släntrade in på arenan lagom tills att förbandet hade spelat färdigt. En stund efter 21 gick dom på scenen. Jag vet inte, men tyckte att den första halvan av konserten var ganska trög. Publiken gick inte riktigt igång på de första låtarna. Men senare delen var det hur mycket drag som helst. När "Enjoy the silence" gick igång var publiken vild.
När vi skulle hem från parkeringshuset fick vi dock stå stilla i kö i 20 min innan det ens rörde på sig på vår våning.... liiite tråkigt faktiskt.
Idag var det bara att skutta upp dock efter 5,5 timmes sömn för att få iväg A till förskolan för 5 timmar inskolning. Sen bar det iväg till Allum med morsan där det blev ett skärp, ett par benvärmare och en scarf till mig. Sen blev det även ett par rostfria bestick och ett musikinstrumentset till A. Det är ju alldeles för lite liv här hemma :P
Tillbaka till förskolan vid kvart i två för att hämta A som var en aning nyvaken när vi kom och hämtade honom :) Han hade varit ledsen ett par gånger idag, men hade ätit bra (det var ju köttfärssås!) och sovit drygt en timme i alla fall.
Skuttade hem med bilen igen, som inte tycker det är särskilt kul med blött väder, för lite mellanmål.
Ett par rundor i lådorna däruppe för att rensa lite och sortera. Packade upp lite mer glas och ansietter(?). Dessutom fick mamma med sig lite Tupperware hem igen och så blev det en liten låda med "göra sig av med på nått sätt"-grejer. Det syns inte nämnvärt därinne att vi har stökat därinne, men det känns lite skönt i själen i alla fall :) Det kommer nog synas lite mer när vi får upp mer hyllor i köket så att vi kan packa upp mer grejer. Sen ska det upp ett par lådor med urväxta kläder på vinden, det har bara inte blivit av än...
Nu sitter morsan på ett tåg på väg hem igen och vi kommer köra "favorit i repris" imorgon och på fredag igen, innan vi kör skarp på måndag. (Då börjar man jobba 100% igen efter två år)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0