Oväntat bad

För en halvtimme sedan hade vi en liten "incident" här hemma. Man kan säga som så att det luktade liite illa i köket. Anton hade klättrat upp på bordet och under tiden han stod och grejade med blommorna i fönstret så gjorde han nummer 2. Men det som fick oss att reagera var det gojsiga som hamnade på fönstret...blä! Så det blev ett litet spontanbad för lilleman och det tycker han ju bara är kul i och för sig :) Han undrade nog lite varför vi inte riktigt ville ta i honom när vi klädde av honom alla kläderna i tvättstugan :) Nu är allt sanerat och Anton badar fortfarande med D nere.
Annars har det varit som vanligt. Har jobbat hela dagen och stått i. Anton och D har varit på inskolning, dag 2. Det gick jättebra. Han tror väl bara att det är en till öppen förskola och att vi alltid ska va med, för han verkar inte bry sig så väldans mycket om oss. Har hört att det blir ett väldans liv när de kommer på att de blir lämnade där (vilket brukar inträffa runt två år har jag hört).
Nu ska jag iallafall laga lite korv och pasta, som jag kan ha med mig imorrn, innan Idrottsgalan börjar. Det är lite konkurrens mellan den och Familjen Annorlunda, men Idrottsgalan vinner denna gången.

Kommentarer
Postat av: morsan

Ha.ha ja han är rolig den rackaren.Va kul att det verkar gå så bra på dagis,det är väl så mycket nytt att inspektera.Hoppas kortet kom fram på namnsdagen så han kan spela "lite" för er.kram

2010-01-19 @ 16:04:41
Postat av: Hanna

haha... hade han ingen blöja på sig? =/ låter mindre mysigt. ;o)kul att det går bra på dagis! fatta hur STORA våra grabbar blivit... muuhääää!kram på er!

2010-01-23 @ 21:10:17
URL: http://hannaofsweden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0