Mässan!

Idag åkte vi på Baby och Barnmässan som hade 5års-jubileum! Vi var där ganska tidigt och fick p-plats vid Valhalla, nära och bra. Då såg vi en låång kö ringla sig bort på baksidan av mässan. Vi trodde först att det var kön till fotomässan, men sen såg vi vilken typ av människor som stod i kön och kom på att det var Idol-uttagningen som var idag.
Vi gick längs ån och längst fram var alla filmkameror och Peter Jihde. Vi stod en stund och kollade in allt, men sen började jag frysa och då gick vi vidare till mässan istället.

Väl där så strosade vi runt och fick en massa broschyrer och påsar och det fanns en hel del erbjudanden man kunde ta del av. Vincent Shoe store hade makalösa priser på sina skor, men vi hittade inga bra. Sen letade vi efter en solhatt till Anton eftersom vi antagligen har lyckats tappa bort den igen... Men den vi hittade var lite för liten för honom. Sen köpte jag lite vaniljkrokar och fick lite blöjor och våtservetter, en barnbok om kissande, lite fika och sen blev det inte så mycket mer. Jag kände inte alls för att shoppa idag, vilket var lite dålig tajming tycker jag.

Vi smög oss även in på fotomässan en sväng och kollade på alla fina foton. Mest kollade vi på fågelfotona för de är så sjukt coola :)
Vi var färdiga på två och en halv timme med allt.

Nu har vi ringt på en sulky som vi ska åka och titta på när Anton har vaknat. Tror den blir bra, om den nu är kvar när vi kommer dit så att det inte blir som förra gången...

Jaja, fint väder är det iallafall, så det blir nog till att spendera eftermiddan och morgondagen ute så mycket som möjligt.

Läste förresten att man inte får ha dubbdäck efter 15 april i år. Fasen, då får man ställa bilen nästa vecka då och försöka locka ner de två päronen till göteborg nån gång snart. Om det ens är möjligt i värsta däcksäsongen.

Ha det gott i solen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0